Robert van de Wolk

Robert van de Wolk

Gebiedsopzichter Robert van de Wolk over zijn 'buitenwerk', het beheer van de kwaliteit van de openbare ruimte.

Marie-Louise van Schaijk

Marie-Louise van Schaijk

Marie-Louise van Schaijk, gemeentesecretaris, over werken bij de gemeente Oss.

Martin Hagreis

Martin Hagreis

Verantwoordelijk voor grote ruimtelijke projecten in Oss is stadsontwerper Martin Hagreis. Maak kennis met hem.

Nadine Huntink

Nadine Huntink

Van secretarieel medewerker tot projectleider. Nadine Huntink over kansen en over afstemmen van vraag en aanbod.

Organisatie

De gemeentelijke organisatie van Oss kent drie diensten: Publiekszaken, Stadsbeleid en Gemeentebedrijven.
Lees meer...

Over Oss

Oss heeft de voordelen van een stad én de voordelen van een dorp.
Lees meer...

Vragen?

Mis je nog informatie? Heb je nog een vraag? Mogelijk vind je het antwoord hier.
Lees meer...

Jouw werkplek

Jouw werkplek

Nieuwsgierig waar je als medewerker van de gemeente Oss terecht kunt komen?
Lees meer...

Dat is Oss


brabant toekomst banner

De Toekomst van Brabant zoekt nieuwe trainees

Toekomst brabant

Wil jij ervaring op doen en je talent inzetten voor maatschappelijke vraagstukken? Geef je carrière dan een kickstart met het traineeprogramma 'De Toekomst van Brabant'.

In september 2016 gaat het traineeprogramma de Toekomst van Brabant weer van start. Een uniek programma waar verschillende overheidsorganisaties aan meewerken: grote en kleine gemeenten, waterschappen en de provincie. De organisaties zijn op zoek naar trainees van hoog niveau en een aantoonbare drive als het gaat om maatschappelijke vraagstukken.

Circa 50 talentvolle, jonge medewerkers krijgen de kans om in een periode van twee jaar aan de slag te gaan bij de deelnemende overheidsorganisaties. Gedurende deze twee jaar werken de trainees 3 x 8 maanden aan projecten in de deelnemende organisaties. Je maakt kennis met verschillende overheidsorganisaties en je doet ervaring op met verschillende projecten en beleidsterreinen. Deze brede oriëntatie geeft je de kans om de overheid écht te leren kennen en door te groeien naar hogere beleids- of (project)managementfuncties. Je bent in verschillende samenwerkingsvormen met alle trainees constant bezig je persoonlijk leiderschap vorm en inhoud te geven.

Ben jij HBO of WO afgestudeerd, niet ouder dan 27 jaar en wil jij je inzetten voor de Brabantse samenleving? Ben je een kartrekker, energiek en op zoek naar een uitdaging? Heb jij écht wat te bieden aan de deelnemende overheidsorganisaties en staat geen enkele uitdaging je in de weg?
Surf dan naar www.detoekomstvanbrabant.nl en bekijk onze video-impressie.
Heb jij het gevoel helemaal te passen binnen het traineeprogramma, meld je voor 1 april aan via de website met jouw cv en motivatieclip.

Meer informatie: Adriaan de Boer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Anne-Marie Backx Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.